Konkurranseregler

 
 

 

 1. Kampanjen er i regi av Grundig og Nova Vista og pågår fra april til november. Konkurransen er kun for privatpersoner. Bedrifter, ansatte i Grundig og NovaVista, eller familiemedlemmer i samme husholdning som ansatte kan ikke delta i konkurransen. Konkurransebidrag blir presentert i annen markedskommunikasjon.
   
 2. I henhold til personvernloven vil ikke Grundig og NovaVista registrere dine private opplysninger uten din godkjennelse. Ved å søke via vår nettside, godkjenner du at Grundig og Nova Vista lagrer dine opplysninger.
   
 3. Utvalgte brudepar, må avholde bryllupsfesten i løpet av høsten 2018,
   
 4. Utvalgte brudepar, må avholde bryllupsfesten på et sted hvor det er mulig for Grundig å servere mat laget av våre kokker,
   
 5. Brudeparet(ene) som blir valgt ut, og som får bryllupsmiddagen spandert av Grundig, må akseptere at Grundig bruker bilder og film fra bryllupet i annen markedskommunikasjon.
   
 6. Brudeparet(ene) som blir valgt ut, og som får bryllupsmiddagen spandert av Grundig, må påregne å måtte stille til intervjuer og samtaler, samt at alt eller deler av dette blir brukt i annen markedskommunikasjon
   
 7. Brudeparet(ene) som blir valgt ut, og som får bryllupsmiddagen spandert av Grundig, må akseptere at maten som serveres i bryllupet lages av reste- og/eller overskuddsmat, og at menyen bestemmes av våre kokker og mat som er tilgjengelig på tidspunktet. I den grad det er mulig, vil våre kokker holde dialog med brudeparet(ene) i utvelgelse av mat og menyer.
   
 8. Brudeparet(ene) som søker, og/eller deltar i Restebryllupet, må dele nødvendig kontaktinformasjon og personalia med Grundig frem til prosjektet avsluttes ultimo 2018. All informasjon vil deretter bli slettet.
   
 9. Brudeparet(ene) som søker, og/eller deltar i Restebryllupet, må akseptere å bli kontaktet av Grundig sine samarbeidspartnere i forbindelse med utvelgelsesprosessen.
   
 10. Grundig vil be om tillatelse til all bruk av personopplysninger. Grundig presiserer at disse opplysningene kun vil bli benyttet til det formålet som er beskrevet og at det bare vil bli samlet opplysninger som er tilstrekkelige og relevante for formålet. Opplysningene vil heller ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet med behandlingen. 
   
 11. Grundig forbeholder seg retten til å endre konkurransevilkårene under kampanjeperioden.